Hírek róla: Ariana Grande

 • 2015 Grammy Nominees - 21 dalos válogatás

  2015. január 11.
  Az RCA Records és a The Recording AcademyŸ GRAMMY RecordingsŸ megjelenteti a 2015 GRAMMYŸ Nominees albumot január 19-én CD-n és digitális változatban. A sikeres válogatás-sorozat 21. tagja 21 listavezető dalt tartalmaz sokféle idei Grammy-díjra jelölt előadótól és dalszerzőtől.
 • Szilveszteri Mix teljes tracklista

  2015. január 11.
  Szilveszter este a szokásoknak megfelelően DJ Whiteboy mixe szórakoztatta a Class FM hallgatóit este nyolctól hajnali kettőig.
 • Ariana Grande majdnem meghalt a színpadon

  2014. december 18.
  A fiatal amerikai énekesnő kis híján hatalmasat esett a New York-i Madison Square Garden színpadán a konfetti miatt.
 • Nicki Minaj feneke és időutazás a díjátadón

  2014. november 10.
  Váratlan meglepetések, skót szoknyás sztárok, különleges duettek és hirtelen felbukkanó dinoszaurusz - kiosztották az idei MTV EMA díjakat. A Glasgow-ban rendezett látványos gála házigazdája az extravagáns és durva dekoltázzsal hódító Nicki Minaj volt, aki maga is hazavihetett egy szobrocskát A Legjobb Hip-hop Előadóként. Ariana Grande, a One Direction, Katy Perry és a 5 Seconds of Summer egyaránt 2 díjjal térhetett haza. A show-n a sztárvilág krémje és őrjöngő közönség ünnepelte az elmúlt év legnagyobbjait.
 • Miley Cyrus vigasztalta kolléganőjét

  2014. október 27.
  A fiatal énekesnő bevallotta, hogy amikor az első támadások érték a sajtóban, botrányokban is profi kolléganőjéhez fordult.