Hírek róla: Ariana Grande

 • Jessie J Amerikát választotta

  2014. augusztus 28.
  A brit énekesnő úgy érzi, hogy a tengerentúlon sokkal jobban értékelik, mint szülőföldjén, ezért költözik.
 • Íme, a 2014-es MTV VMA győztesei

  2014. augusztus 25.
  Idén 31. alkalommal rendezték meg augusztus 24-én az MTV Video Music Awardsot, amelynek során az év legjobb videoklipjeit díjazzák. A legtöbb díjat Beyoncé vihette haza, de nyertesként távozott a gáláról Miley Cyrus, Katy Perry és Ariana Grade is. Kim Kardashian mellet villantott, Nicki Minaj feneket rázott, Taylor Swift talán még sosem volt ilyen szexi, Miley Cyrus helyett pedig egy hajléktalan fiú vette át a színpadon az ezüst asztronautát.
 • Kim Kardashian és Gwen Stefani is díjat ad át az MTV VMA-n

  2014. augusztus 22.
  A Vámpírnaplók fiatal szépsége, Nina Dobrev mellett a "szuperceleb" Kim Kardashian valamint Demi Lovato és Gwen Stefani is a 2014-es MTV VMA díjátadói között lesznek. Rajtuk kívül Taylor Schilling, Laverne Cox, Jessie J, Iggy Azalea, Ariana Grande és sokan mások is feltűnnek majd a tévécsatorna éves gáláján. Hogy a 8 díjra jelölt Beyoncé tarol legnagyobbat, vagy az évről-évre megújuló Eminem, aki 7 kategóriában esélyes, augusztus 24-én kiderül. Ezen a napon a világ Kaliforniát figyeli majd, és kiderül, kik voltak a legnagyobb zenei sztárok az elmúlt évben.
 • A szuperdögös Nicki Minaj is fellép az MTV VMA-n

  2014. augusztus 15.
  Jelölték már Grammy-díjra, szerepelt együtt Cameron Diazzal - Nicki Minaj nem csak a divatlapok és a rádiócsatornák kedvencévé vált az elmúlt években, de kemény rajongói bázist is felépített magának. A világ egyik legismertebb popsijával rendelkező énekesnő 2014. augusztus 24-én élőben lép majd fel az MTV VMA-n, ahol először adja elő Anaconda című újdonságát.
 • Ariana Grande szakított kedvesével

  2014. augusztus 11.
  A szexis fiatal énekesnő a hírek szerint szakított szerelmével, mert a fiú nem volt elég támogató a nagyapja halála után.