Ariana Grande

Ariana Grande-Butera Ariana Grande néven vált ismertté színésznőként és énekesnőként. 2008-ban, mindössze 15 évesen szerepelt először a legendás Broadway-en. Első lemeze 2013- ban jelent meg, a Yours Truly-n ekkor már évek óta dolgozott. Még ebben az évben hozzálátott második albumához, nagyjából egy évvel később meg is a My Everything. 

 • Class 40: nők, nők, nők

  2016. március 20.
  Az eheti Class 40-ben a dalok között mindenféle nőkről lesz szó. Van aki énekel, van akiről tetoválás készül, van aki pedig dalra fakad.
 • Zöld trutyi ömlött a sztárokra a világ legviccesebb gáláján

  2016. március 16.
  Világhírű színészek, popsztárok és rengeteg zöld trutyi kíséretében zajlott a Nickelodeon idei popkult díjátadója: a Kids' Choice Awards gálát a Voice-sztár Blake Shelton vezénylésével rendezték meg Los Angelesben. A gyerekek világszerte leadott szavazatai alapján a legjobb film kategóriát a Star Wars Az ébredő Erő nyerte, kedvenc színészként és színésznőként Will Ferrell és Jennifer Lawrence győzedelmeskedett, a legjobb énekesnek Ariana Grande és Justin Bieber bizonyult, a gyerekek kedvenc tévésorozata pedig A Thunderman család lett. A fiatal nézők ezúttal is a SpongyaBob Kockanadrágot választották kedvenc rajzfilmsorozatuknak.
 • Egymásnak feszül Taylor Swift és Selena Gomez

  2016. március 07.
  Míg egy évvel ezelőtt Nick Jonas ugrasztotta össze a Nickelodeon Kids' Choice Awards esélyeseit, Miley Cyrust és Selena Gomezt, addig idén a narancssárga léghajó állhat Gomez és legjobb barátnője, Taylor Swift közé. A lányok ugyan jelenleg még öribari státuszban vannak, de kérdés, hogy alakul majd a helyzet, ha egyikük elviszi a trófeát a másik orra elől.
 • Taylor Swift 250 ezer dolláros adománnyal támogatja a pereskedő Keshát

  2016. február 22.
  Taylor Swift 250 ezer dolláros (70 millió forintos) adománnyal támogatja Keshát, aki szerződése felbontását kérte egy amerikai bíróságtól arra hivatkozva, hogy producere, Dr. Luke megerőszakolta.
 • Adele is bezöldülhet a Kids Choice Awardson

  2016. február 03.
  2016-ban is minden a gyerekek körül forog majd a színpadon március 12-én a Kids Choice Awardson, ahol kiderül, kikért rajonganak legjobban a kicsik. Vajon Adele, Selena Gomez, Jennifer Lawrence, Taylor Swift vagy Chris Pratt a legnépszerűbb? A Nickelodeon nemzetközi díjkiosztóján 22 kategóriában dönthetnek a jelöltek sorsáról: szavazni a világ minden tájáról lehet, így a hazai gyerekek is voksolhatnak a kedvenceikre.