Ellie Goulding

Elena Jane "Ellie" Goulding angol énekesnő és dalszövegíró, a 2010-es év hangja. 2009-ben jelent meg első EP-je, az An Introduction to Ellie Goulding, egy évvel később pedig szerződést kapott és kiadta a Lights című lemezt. 2012-ben folytatta a sort a Halcyon-nal, majd 2015 végén a Delirium-mal, amiben már olyan nagy nevek segítették, mint Max Martin, Greg Kurstin, Ryan Tedder (One Republic), Klas Ahlund és Guy Lawrence (Disclosure), valamint régi barátja és szerzőtársa, Jim Eliot. 

 • Ellie Goulding Bridget-nek énekel

  2016. augusztus 25.

  A brit énekesnő énekli az új Bridget Jones film egyik dalát.


 • Adele és a Coldplay a Glastonbury-n

  2016. március 30.
  Az amerikai ZZ Top és az elektro-rock meghatározó brit csapata, a New Order is színpadra lép Adele, a Muse és a Coldplay mellett az idei Glastonbury zenei fesztiválon, mely közzétette a fellépők teljes listáját - írja a BBC.
 • Ellie Goulding szeretne kibékülni szerelmével

  2016. március 23.
  A fátyolos hangú brit szépség reméli, hogy még helyrehozhatják kapcsolatukat volt szerelmével, Dougie Poynter-rel.
 • Kendrick Lamar a 2016-os Grammy császára

  2016. február 16.
  A 2016-os Grammy Awards-on 83 kategóriában adtak át díjat a raptől a rockon és a gospelen át a countryig számos zenei műfajban. Az év győztese Kendrick Lamar lett.
 • A Sigma is jön idén Sopronba

  2016. január 20.
  Hűen a "legjobb közepes-méretű európai fesztivál" címhez már látszik, hogy a Telekom VOLT Fesztivál 2016-ban is nagyot alakít: az Iron Maiden és Wiz Khalifa mellé most újabb nagyágyúkat jelentettek be. Jön a világ leghíresebb metál bandája, a Slayer, először szerepel magyar közönség előtt a világhírű énekes-dalszerző, Damien Rice, ugyancsak először ad élő nagykoncertet a brit Sigma legénysége és sokak örömére a GusGus is visszatér a Hűség városába.