Meghan Trainor

Meghan Elizabeth Trainor amerikai énekes-dalszerző, zenész és producer. A lány karriere 17 éves korában indult, egy dalszerzőknek tartott rendezvénynek köszönhetően kapta első szerződését. Első sikerét, az All About That Bass című dalt egy Grammy-jelölt producerrel írta, ám a kiadója másnak akarta adni azt, így a lány inkább átszerződött a Epic Records-hoz, ahol ő maga énekelhette el.

 • Meghan köszöni szépen

  2016. május 17.

  Megjelent a gyönyörű díva második albuma

 • Meghan Trainor hangjáról Sam Smith döntött

  2016. március 29.
  A gömbölyded világsztár a szakma egyik legnagyobbjához fordult tanácsért, amikor megtudta, hogy gond van a hangszálaival.
 • Zöld trutyi ömlött a sztárokra a világ legviccesebb gáláján

  2016. március 16.
  Világhírű színészek, popsztárok és rengeteg zöld trutyi kíséretében zajlott a Nickelodeon idei popkult díjátadója: a Kids' Choice Awards gálát a Voice-sztár Blake Shelton vezénylésével rendezték meg Los Angelesben. A gyerekek világszerte leadott szavazatai alapján a legjobb film kategóriát a Star Wars Az ébredő Erő nyerte, kedvenc színészként és színésznőként Will Ferrell és Jennifer Lawrence győzedelmeskedett, a legjobb énekesnek Ariana Grande és Justin Bieber bizonyult, a gyerekek kedvenc tévésorozata pedig A Thunderman család lett. A fiatal nézők ezúttal is a SpongyaBob Kockanadrágot választották kedvenc rajzfilmsorozatuknak.
 • Közel 1 millió liter zöld trutyi ömlött a világsztárokra

  2016. március 11.
  Napokon belül kiderül, idén ki fürödhet meg a zöld trutyiban a Nickelodeon világhírű díjkiosztóján. A Kids' Choice Awards közel három évtizede töretlen népszerűséggel hódít, és nézettségi rekordokat dönt, az 1987-es indulás óta gyermekek milliói várják évről évre, ki kapja meg a gála jellegzetes trófeáját. 28 év alatt több mint 400 narancssárga léghajót osztottak ki a legnagyobb világsztároknak, akik ragacsos, neonzöld löttyben úszva ünnepelhetik a sikert.
 • Egymásnak feszül Taylor Swift és Selena Gomez

  2016. március 07.
  Míg egy évvel ezelőtt Nick Jonas ugrasztotta össze a Nickelodeon Kids' Choice Awards esélyeseit, Miley Cyrust és Selena Gomezt, addig idén a narancssárga léghajó állhat Gomez és legjobb barátnője, Taylor Swift közé. A lányok ugyan jelenleg még öribari státuszban vannak, de kérdés, hogy alakul majd a helyzet, ha egyikük elviszi a trófeát a másik orra elől.