Robbie Williams

Robbie Williams mindössze 16 évesen lett tagja a Take That együttesnek, majd a csapat visszavonulása után szólókarrierbe kezdett. Első sikere George Michael „Freedom” című dalának feldolgozása volt, majd Life Thru A Lens című debütáló albuma is beváltotta a hozzá fűzött reményeket. Ezt számos további lemez követte, népszerűségét pedig mi sem mutatja jobban, mint hogy bekerült a Guiness Rekordok Könyvébe is. 2006-os világkörüli turnéjára egyetlen nap alatt 1,6 millió koncertjegyet adott el.

 • Világsztárok és a legnagyobb slágerek 2015-ben a Class FM-en

  2015. december 28.
  Pörgős év áll a Class FM háta mögött. Hazánk legnépszerűbb rádiója idén is kitett magáért, a legmenőbb világhírű és hazai előadókat vonultatta fel a hallgatók szórakoztatásáért. A rádió 10 világsztár hazai koncertjére vitte el a szerencséseket, és többek között a OneRebublic, a Kensington és Wellhello is exkluzív interjút adott a Class FM-nek: akár az ő slágereik közül is kikerülhet az Év dala, amelyet december 31-én hoznak nyilvánosságra.
 • Class Magyarok: Puskás Dani és Zságer Balázs

  2015. december 19.
  A Class Magyarokban ezen a héten fantasztikus hírekkel érkeznek Kiss Orsi vendégei, Puskás Dani és Zságer Balázs.
 • Az Imagine Dragons tagjainak nagyon tetszik a magyar csapat zenéje

  2015. december 03.
  Az Imagine Dragons a The Biebers-t választotta előzenekarának a január 20-i, budapesti koncertre:
 • Class Hétvége vasárnap: The Biebers

  2015. október 31.
  A Class Hétvége vendége vasárnap reggel a The Biebers volt, akik hosszú várakozás után végre megjelentették első nagylemezüket.
 • Közel 700 szerencsésnek tette emlékezetessé a nyarat a rádió

  2015. szeptember 02.
  Közel 700 örömmámorban úszó hallgató, 10 koncert, világsztárok és Magyarország legnépszerűbb formációja. Hallgatók százainak tette örökre emlékezetessé a nyarat a Class FM: rengeteg fiatal láthatta élőben kedvencét, többgyerekes családanyák bulizhattak Robbie Williams koncertjén, apák kedveskedtek tinilányaiknak Violetta jegyekkel, és rengetegen (köztük több száz nő) versengett a Forma-1 belépőkért. A négy hónapon át tartó Class Nyár 2015 keretein belül a nyertesek többek között olyan világsztárokat láthattak élőben, mint David Guetta, Ellie Goulding, John Newman, Avicii, Emeli Sandé és a The Script.