Morning Show
Morning Show Sebestyén Balázzsal, Vadon Jánossal és Rákóczi Ferenccel 06:00 - 10:00
Abaházi Csaba
Class Kívánságműsor Abaházi Csabával 10:00 - 15:00
Vágó Piros
Class Délután Vágó Pirossal 15:00 - 20:00

KERESÉS EREDMÉNYE: élõ adás

Lorde élő adásban balhézott

2014. március 15. 09:14

A szemtelenül fiatal Új-Zélandi énekesnő Ausztrália leghallgatottabb reggeli rádióműsorában, élő adásban veszett össze a műsorvezetővel. Lorde fiatal kora ellenére már több Grammy-díjjal is büszkélkedhet, valamint az általános nézettel vele szemben, mely szerint nem nagyon tud lakatot tenni a szájára, ha a sztárvilág más szereplőiről van szó. Az elképesztően sz...

Hőssé váltak a Morning Show műsorvezetői

2013. május 30. 11:21

Újra rádiótörténelmet írt a Morning Show! Magyarországon még soha nem fordult elő, hogy egy repülőgép szárnyához erősített székről közvetítsenek műsort élő adásban, 400 méter magasból. Sebestyén Balázs a tériszonyát legyűrve erre vállalkozott ma reggel, Rákóczi Feri egy helikopterben élt át vérfagyasztó perceket, Vadon Jani pedig sárkányrepülő fedélzetéről köszöntötte a hallgatókat.

Repülőgép szárnyához kötözték Balázst

2013. május 29. 14:35
image description

A Morning Show minden eddiginél extrémebb helyről jelentkezett! Újra rádiótörténelmet írt a Morning Show! Magyarországon még soha nem fordult elő, hogy egy repülőgép szárnyához erősített székről közvetítsenek műsort élő adásban, 400 méter magasból. Sebestyén Balázs a tériszonyát legyűrve erre vállalkozott ma reggel, Rákóczi Feri egy helikopterben élt át vérfagyasztó perceket, Vadon Jani pedig sárkányrepülő fedélzetéről köszöntötte a hallgatókat.

Ezek mennek

Korábban ezek mentek