Hírek

Flashmob sztárokkal

Belföld

2016. december 16.11:00

A legnagyobb hazai sztárok énekelték közösen Leonard Cohen Hallelujah című számát egy jótékonysági flashmobon, az Út a Mosolyért Alapítvány adventi rendezvényén. Szulák Andrea, Hevesi Tamás, Kasza Tibi, Veres Mónika Nika, Kollányi Zsuzsi és Berkes Olivér egy igazán jó ügy érdekében állt össze egy csapattá.


A Szent István-bazilika előtti tömegben mindenki boldogan beszélgetett és együtt ünnepelték advent harmadik vasárnapját. Az egész napos különleges programok után már senki sem számított újabb meglepetésre. Ekkor azonban a tér különböző pontjairól bukkant fel Szulák Andrea, Hevesi Tamás, Kasza Tibi, Veres Mónika Nika, Kollányi Zsuzsi és Berkes Olivér, együtt énekelve a karácsony egyik legmeghatóbb dalát, Leonard Cohen Hallelujah című dalát. Az emberek kezdetben döbbenten állták őket körül, végül mindenkit átjárt az ünnepi hangulat és együtt énekeltek a sztárokkal.


Az Út a Mosolyért Alapítvány adventi rendezvényének célja igazán nemes volt, a Heim Pál Gyermekkórház súlyosan sérült, tartósan lélegeztetett betegeinek egy új, korszerű lélegeztetési környezet kialakítása.

Belföld

2016. december 16.11:00