Hírek

Ha szereted a jó magyar zenét, az EFOTT-ot neked találták ki!

Belföld

2017. július 11.15:04
Kedden startol az idei EFOTT, az egyetemisták fő fesztiválja a Velencei-tónál. A Class FM által is játszott hazai és nemzetközi sztárokkal is találkozhatsz egy hamisíthatatlan, és egyedi környezetben. Sátrazni menőbb, de vonattal is könnyen elérheted a rendezvényt, és velünk is, hiszen mi is interjúkkal, és bejelentkezésekkel készülünk. Garantáltan meghozzuk a kedved, hogy csatlakozz hozzánk ott lent! :)

Ha van egy szabad hétvégéd, áldozd erre, hiszen egy év múlva lesz csak újra ilyen sűrű felhozatal. Nem lesz Velencén olyan buli, ahol ne tudnád a zenészekkel együtt énekelni a dalszövegeket, az EFOTT pedig napközben sem engedi el a kezed: sportprogramokkal, civil térrel, és turisztikai programokkal is vár. Ha pedig szeretsz küzdeni, és barátaidat is rávennéd egy kis játékra, akár a jövő évi EFOTT-bérleted is megnyerheted a házigazda Pécsi Tudományegyetem EFOTT Challenge-jén!

Kedvcsináló a Class FM által is játszott zenekarokból, előadókból, akik az EFOTT-on is ott lesznek:
Péntek: Sean Paul, Margaret Island, Vad Fruttik, Wellhello, Mary Popkids, Magashegyi Underground, Kiscsillag, Intim Torna Illegál, Kelemen Kabátban, Hősök, Kozmix, New Level Empire
Szombat: Hurts, Blahalouisiana, Péterfy Bori, Cloud 9+, Halott Pénz, Deniz
Vasárnap: Tinie Tempah, Irie Maffia, Tankcsapda, Majka, Curtis, PASO, Anna & the Barbies, Supernem, Sub Bass Monster

A részletes programfüzetet itt érheted el: http://efott.hu/programok/ 

Belföld

2017. július 11.15:04