Hírek

Újra autót ad a Morning Show

Morning Show

2016. október 04.10:10

Egy autó megvásárlása komoly terheket róhat egy átlagos családra. Nagyon sokan vannak, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy egy új, vagy akár egy használt autót megvegyenek… pedig nagy szükség lenne rá. Egy beteg családtag… egy nehezen megközelíthető munkahely és még sorolhatnánk az okokat. A Class FM segíteni szeretne!


A LADA Hungary jóvoltából felajánlott LADA Kalina kombi személygépkocsit szeretnénk olyasvalakinek adni, aki valóban rászorul. Ha tudsz ilyen családról, írj nekünk az auto@classfm.hu címre, hogy ez praktikus családi autó a legjobb helyre kerülhessen. Segítsünk együtt!
Filigrán, lendületes megjelenés, kényelmes, tágas belső tér, hatalmas rakodóterület, hogy csak a legszembetűnőbb tulajdonságait említsük a LADA Kalina Kombinak. Emellett kiemelkedő menettulajdonságok, feszes útfekvés, magas ülések jellemzik ezt a családi autót.

Biztos lehet abban, hogy idősebb rokonai is könnyedén ki- beszállnak majd a LADA Kalina Kombiba, az üléseken kialakított deréktámasz pedig hosszú távon is kényelmes vezetési körülményeket biztosít. Fuvarozza családját, kutyáit, induljon hosszabb utazásra vagy éppen költözködjön, a LADA Kalina Kombi tökéletes útitársa lesz!

Morning Show

2016. október 04.10:10