Hírek

Kiosztották a 2017-es MTV Movie & TV Awards díjait

Belföld

2017. május 08.05:55
Vasárnap éjjel rendezték meg az MTV Movie & TV Awards gálát, ahol Emma Watson elnyerte a legelső legjobb színésznek járó díjat, amely nincs nemek alapján külön kategóriákra szedve. Nem csak a gyönyörű színésznő örülhetett a Szépség és a szörnyeteg stábjából, hiszen a produkció a legjobb filmnek járó kitüntetést is megkapta.


"Az első színészi díj a történelemben, amit nem különítenek el nemek szerint rávilágít arra, hogy észleljük az emberi tapasztalatot" - mondta a 27 éves színésznő. A Harry Potter korábbi sztárja így folytatta: "A színészkedés arról szól, hogyan tudod belehelyezni magad más helyzetébe és nem kell szétválasztani két különböző kategóriára."

A Netflix sikersorozata, a Stranger Things lett az év TV-showja, a legjobb sorozatszínésznek pedig Millie Bobby Brown-t választották. Jeffrey Dean Morgan a The Walking Dead-ben nyújtott alakításáért a Legjobb negatív szereplő kategóriájának csúcsán végzett.

A legjobb amerikai sztorinak a Feketék Fehérent választották, a legjobb filmes páros Hugh Jackman és Dafne Keen lett a Logan c. filmből, míg a legjobb csók Jharell Jerome és Ashton Sanders között csattant el a Holdfényben.
  

Belföld

2017. május 08.05:55