Hírek

Mariah Carey a tévéseket hibáztatja

Bulvár

2017. január 01.21:17

Mariah Carey-nek nem indul valami jól ez az év, hiszen óriásit égett a Dick Clark New Year's Rockin' Eve show-ban. A pop ikon műsorában két dalba is belebakizott és látszólag gőze sem volt arról, hogy éppen milyen számot énekel. A díva csapata azonban azt állítja, hogy a műsor készítői szándékosan szabotálták a fellépést, hogy ezzel még nagyobb nézettséget produkáljanak.


A Time Square-en tartott koncertet milliók láthatták a tv-n keresztül és ezrek figyelhették a helyszínen, Carey pedig már a beállás közben jelezte állítólag, hogy nem hallja a közönséget. Csapata állítása szerint a szervezők csak annyit mondtak neki hogy mire színpadra áll, megjavítják. Ez nem történt meg, a szépség pedig alaposan leégett, miután csak állt a tömeg előtt és hosszú pillanatokon át meg sem próbált becsatlakozni az éneklésbe. A délután három órakor tartott próba alatt azonban még semmi baj nem volt, így a hölgy arra jutott, hogy szándékosan tették tönkre a produkcióját.


Dick Clark csapata egy közleményben reagált a vádakra:

„Azt állítani, hogy a Dick Clark Productions, mint az American Music Awards, a Billboard Music Awards, a New Year's Rockin' Eve és az Academy of Country Music Awards zenei szervezői, képes lenne szándékosan rontani bármilyen művész produkciójának sikerét, rágalmazás és teljesen abszurd.” 

Bulvár

2017. január 01.21:17