Hírek

Megvan a Take That játékunk nyertese!

Belföld

2017. május 26.11:34
A péntek reggeli Morning Show-ban hivatalossá vált, hogy Hajni nyerte a londoni Take That koncertre a jegyeket utazással és szállással. 

Hétfőn Hajni volt a leggyorsabb, aki tárcsázta telefonszámunkat adás közben, így ideiglenesen hozzájutott már az ajándékhoz. A többi hallgatónak már nehezebb feladata volt, hiszen licitálniuk kellett, hogy mit tennének hajlandók odaadni neki a koncertjegyért cserébe. A felajánlások között volt balatoni nyaralás, két darab Sziget fesztivál hetijegy, egy iPhone 6-os telefon, sőt, Tibor még szüzességét is hajlandó lett volna odaadni neki az utazásért és a  koncertélményért.


Azonban hiába érkeztek egész héten a licitek, nyertesünk hajthatatlan volt, mindenképpen ő szerette volna élőben hallani a brit világsztárokat: és így is lesz! Hajni utazik június 10-én fiával, Krisztiánnal Londonba az O2 Arénába, ahol egy felejthetetlen élménnyel lesznek majd gazdagabbak.

Ne feledjétek, nektek is van esélyetek más koncertekre jegyeket nyerni a Class FM-mel, hallgassatok minket itt a weboldalon, és kövessétek Facebook oldalunkat is!

Belföld

2017. május 26.11:34