Hírek

Miért fontos az online jelenlét?

Belföld

2017. május 05.09:42

Pénteki vendégünk Szinte Loránd online marketing szakember, aki többek között a közösségi média jelenlét fontosságára is felhívta a figyelmet - elsősorban Stohl Andrásét, akinek nincsen hivatalos Facebook rajongói oldala.


Ma már el sem tudjuk képzelni hétköznapjainkat Facebook, Youtube vagy Instagram nélkül. Ismert emberek, úgynevezett véleményvezérek életét követjük nap mint nap, akikkel ilyen módon már kommunikálni tudunk. Ez a közösségi média egyik legnagyobb előnye: lehetőségünk van kétirányú kommunikációra, sokkal közvetlenebb kapcsolatba tudunk lépni kedvenceinkkel, mint bármikor korábban.


      Fotó: Gerard Julien / AFP

Nem elhanyagolandó, hogy a közösségi média jelenlét már pénzkeresési lehetőségként is szolgál. A reklámipar átalakuláson megy keresztül: miután nagy számú közösségre tettünk szert, egyre több megkeresést kaphatunk különböző cégektől, hogy hirdessük termékeiket, szolgáltatásaikat. Mi magunk is véleményvezérré avanzsálhatunk, ha olyan produktummal állunk elő, ami érdekli az embereket, és elkezdenek követni minket.


Szóval hajrá srácok: indítsatok egy blogot vagy vlogot és szerezzetek sok-sok követőt!


Belföld

2017. május 05.09:42