Érkezik a Class Hétvége

A Class FM hétvégi műsoraiban, a Class Kívánságműsorban és a Class Hétvégében ismét jegy-csomagok várják gazdáikat. Argyelán Kriszta és Garami Gábor minden óra elején megjelöl egy-egy Class slágert, aki pedig meghallja és időben telefonál, családi, azaz négy fő részére szóló belépőt nyert a Fővárosi Nagycirkusz Dima Karácsonya című előadására, valamint páros mozijegyet az Érkezés című filmre.


Az előadásról:

A Fővárosi Nagycirkusz Dima karácsonya című klasszikus cirkuszműsora a különböző állatszámok mellett fliegende-, akrobata- és zsonglőrprodukcióval, valamint görgő-, rúd- és levegőszámokkal várja a közönséget. Porondra lép világhírű perzs számával a többszörös fesztiváldíjas Markin-család is. Az előadás középpontjában Dima az elefánt van, aki egy csodálatos karácsonyi álmot lát.


A filmről:

Végre megtörtént! Találkozunk az idegenekkel. A Föld jó néhány pontjára titokzatos, óriási tárgyak szállnak le. Amerikában a hadsereg vezetésével különleges egységet hoznak létre, hogy eldöntsék, mi a teendő. Megpróbálják felvenni a kapcsolatot a vendégekkel, de a háborúra is felkészülnek.

A csapatnak több civil tagja is van, az egyikük nyelvész (Amy Adams), akinek az a dolga, hogy segítse a földiek és az idegen lények kommunikációját. Ő is behatol az egyik űrhajóba, ő is ott van, amikor először találkozik ember egy másik világ küldöttével… és ettől kezdve látszólag egyre gyakrabban irányítja ő az eseményeket – miközben ő is sodródik. Víziók, emlékképek kísértik, melyek valamiképpen összefüggenek az emberiség legnagyobb kalandjával, amiről még senki nem tudja, hogy békét hoz-e vagy háborút.

A Fogságban, a Sicario – A bérgyilkos és a készülő A szárnyas fejvadász-folytatás rendezője különös hangulatú, meghökkentő látványvilágú, emlékezetes sci-fit készített.