Karácsonyi kedvesség hallgatóinknak

A Class FM egy kis karácsonyi figyelmességgel szeretné megköszönni a hallgatóknak, hogy továbbra is követnek minket. Ezért ezen a héten a játék órájában két darab Fenyő Ünnep koncertjegyet érnek a karácsonyi dalok. Érdemes tehát figyelni műsorvezetőinket, akik minden további részletet elmondanak az óra elején.


1996 óta minden évben, teltházas koncertjével, búcsúztatja az óévet a hazai rock and roll koronázatlan királya, Fenyő Miklós. Ő és csapata, a Fenyő Gyöngye zenekar, a Csacska Macska vokál és a Jampi Angyalok táncosai mindent meg fognak tenni, hogy aki eljön a koncertre, ismét egy nagyszerű élménnyel legyen gazdagabb.

Mint minden évben, most is lesznek sztárvendégei az estnek, akik a fenti közreműködők mellett biztosítják majd a jó hangulatot. A koncert egyik sztárvendége Bereczki Zoltán lesz, akit nem kell bemutatni senkinek, hisz manapság a könnyűzenei élet egyik meghatározó alakja. Ő és Miklós itt és most fognak először együtt színpadra állni. Az est másik vendége a Jazz and More produkció, akikkel együtt egy meglepetéssel készül Fenyő Miklós.

A látványos színpadkép, a hang- és vizuáltechnikai elemek sokasága tovább emeli az est fényét. Természetesen egy Fenyő koncerten nem maradhatnak el az „örökzöld” slágerek, mint a Csókkirály, Hotel Menthol, Rock and Roll Party vagy a Made in Hungária.

Mert mindenki tudja, hogy... Fenyő nélkül nincs karácsony!