Mozijáték Mákszem Levivel

Ezen a hétvégén mozijegyekért játszunk a Class FM Facebook oldalán és sms-ben is. Ha szeretnéd megnézni a Váratlan szépség című filmet három barátoddal, akkor nincs más dolgod, mint követni a Facebook oldalunkat és a játékkal kapcsolatos poszt alatt megírni nekünk, hogy ki az a három személy, akivel szívesen beülnél a moziba. A kommentelők közül kerül ki az a szerencsés, aki már készülhet is a haverokkal a pattogatott kukoricára. Mákszem Levente vasárnap, december 18-án, hirdet eredményt a műsorban, így ott is érdemes figyelni ránk.

De nem csak a Facebook-on szerezhetsz jegyet a vetítésre, szombaton és vasárnap sms-ben is folyik a játék. A jelentkezéshez küldd el a MOZI szót sms-ben a 06 70 645 0000-s telefonszámra és mindkét napon egy-egy páros belépőt is kisorsolunk a feladók között.


Egy sikeres New York-i cégvezetővel (Will Smith) szörnyű tragédia történik, melynek hatására megváltozik az élete. Nem bírja elviselni a vele történtek súlyát, megcsömörlik mindentől, ami addig körülvette. Egyre távolabb sodródik addigi világától… már olyan messzire, hogy régi barátai az újabb tragédiától félnek. Tervet készítenek a megmentésére. Veszélyes, kockázatos tervet, amely a legvégsőkig feszíti a húrt: de talán segít, hogy a szenvedő szembenézzen az élettel – ha megéri.


A fantasztikus szereplőkkel készült film őszinte, szívbemarkoló, és bőven ad gondolkodnivalót nézőinek, miközben arról beszél, hogy a legnagyobb bánat is hozhat jót, mert élet és halál, szerelem és magány mind együtt alkotják a teljes életet.