Nem várunk karácsonyig! - Játékszabályzat

Nem várunk karácsonyig! a Class FM-en a Mastercarddal

NYEREMÉNYJÁTÉK

RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK

1. A játék szervezője

A „Nem várunk karácsonyig! a Class FM-en” elnevezésű nyereményjáték (a továbbiakban: „játék”) szervezője az ADVENIO Zrt. (1089 Budapest, Üllői út 102., Cg.: 01-10-046459; a továbbiakban: „Class FM”.)  . A Class FM játékot szervez az alábbi feltételekkel,

2. A játékban résztvevő személyek

 A játékban részt vehet minden, kizárás alá nem eső, Magyarországon állandó lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkező, 14. életévét betöltött természetes személy, kivéve:

- a Class FM tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, és ezen személyek Ptk. 8:1.§.1. és 2. pontjában meghatározott, hozzátartozói és közeli hozzátartozói;

- a MasterCard Europe (Chaussée de Tervuren 198A, B-1410 Waterloo, Belgium) alkalmazottjai, valamint e személyek Ptk.8:1 § (1) bekezdés 1. és 2. pontjában meghatározott közeli hozzátartozói, továbbá a Partner munkavállalói, megbízottai és alvállalkozói, illetve akik a Promóció marketing céljainak megvalósulásában közvetlen szerepet vállalnak, valamint azok Ptk.8:1 § (1) bekezdés 1. pontjában meghatározott közeli hozzátartozói.

- a játék előkészítésében és lebonyolításában közreműködő cégek, ügynökségek (Carat Hungary) tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint ezen személyek Ptk. 8:1.§.1. és 2.pontjában meghatározott, hozzátartozói és közeli hozzátartozói;

- akit a Class FM a játékból jelen szabályzat megsértése miatt kizárt.

A játékban való részvétellel, illetve regisztrációval a játékos a jelen, www.classfm.hu internet oldalon közzétett hivatalos részvételi- és játékszabályzatot automatikusan elfogadja.

3. A játék időtartama

A játék 2016. október 24. 06:00 órakor kezdődik és 2016. november 4. napján 10:00 óráig tart, ezen időtartam alatt a játék 2 részre bontható:

1.      A játékra jelentkezés ideje, ami 2016. október 24. napján 6:00 órától 2016. november 4-én 10:00 óráig tart.

2.      A játék, amire 2016. november 2 és 4. között Morning Show élő adásban 1-1- alkalommal kerül sor.

4. A játék menete

4.1.1. A játékra jelentkezés feltételei:

A játékra jelentkezésnek három feltétele van:

·         a játékra jelentkezés ideje alatt a játékosnak saját nevére szóló, bármely magyarországi bank által kibocsátott lakossági MasterCard márkájú bankkártyával kell – személyesen Magyarország területén vagy az interneten – vásárolnia összegre való korlátozás nélkül,

·         a vásárlást igazoló blokkot, illetve a kártyás vásárlásból származó eredetei bizonylatot meg kell őriznie,

·         majd a Karácsony szót és vásárlás összegét a játék beharangozó szpotjában elhangzó SMS számra el kell küldenie.

4.1.2. 2015. november 2. és 4. napja között Morning Show adásban naponta 1, mindösszesen 3 alkalommal kerül sor a játékra. Minden egyes játék során a Morning Show műsorvezetői szubjektív módon kiválasztanak egy játékost, aki játékra jelentkezés három feltételét teljesítette. A műsorvezetők felhívják adásban a kiválasztott játékost. Amennyiben a játékos 4 csörgésen belül felveszi a telefont és helyesen válaszol a műsorvezetők által adásban feltett tudás alapú kérdésre, megnyeri a játék díját.

Amennyiben a játékos nem veszi fel a telefont, a műsorvezetők új játékost választanak.

5. A játékban elnyerhető díjak

·         Játékvásárlási utalvány 100.000 Ft értékben

·         Apple IPAd Air2

·         Apple Iphone 7 128GB kártyafüggetlen okostelefon

·         4 fő részére szóló Családi wellness hétvége a Szegedi Hunguest Hotel Forrásban

- 2 éjszakai szállás belső jacuzzis lakosztályban 2 felnőtt és 2 gyermek részére
- teljes panzió (büféreggeli, menüebéd és büfévacsora)
- pezsgő és gyümölcsbekészítés érkezéskor a szobában
- a felnőttek részére 30-30 perces wellness masszázs a kínálatunkból
- 1 óra bowling saját Bowling Centerünkben
- az éjszakák számával megegyező számú, naponta korlátlan belépésre jogosító belépő a szomszédos Napfényfürdő Aquapolis Szeged (családi wellness, élményfürdő, csúszdapark, gyógymedencék, strand) üzemelő medencéihez,
- szintén a fizetett vendégéjszakák számával egyező alkalommal - szabadon választott időpontban, napi egyszeri belépéssel  3 órás időtartamú tartózkodási lehetőség a fürdő Csendes wellness részlegében. (csendes, relaxációs zóna, ahová csak 16 éven felüliek léphetnek be, biztosítva ezzel a vendégek nyugodt környezetben történő pihenését. Szolgáltatások: élmény- és pezsgőmedence, finn szaunák, infraszauna, gőzkamra, sókamra, tepidárium, aromaszoba, kültéri rönkszauna.)
- WIFI internet, fürdőköntös, ÁFA, IFA
(Az elutazás napján csak a Csendes wellness részleg vehető igénybe 11:00 óráig.)

6. Díjak átadása

A játékot követően a Class FM tájékoztatja a nyerteseket a díjak átvételének pontos időpontjáról és helyszínéről. A díjakkal kapcsolatban felmerülő valamennyi adó- és egyéb közterhet a díjak juttatója, azaz a Class FM viseli. A díjakat a Class FM, a játékot követő 30 munkanapon belül futárszolgálattal küldi el a nyertes részére.

A nyertesek kötelesek a Class FM-el együttműködni annak érdekében, hogy a díjak átvétele a Class FM által meghatározott határidőn belül megtörténjen.

A díjak pénzre nem válthatóak. A díjak átvétele után az azzal kapcsolatban felmerülő esetleges kifogásokért, a Class FM felelősséget nem vállal.

A nyeremények átvételének feltétele, hogy a nyertes be tudja mutatni a MasterCard bankkártyával történt, SMS-ben a fent leírt módon beküldött kártyás vásárlásból származó eredeti bizonylatot. Amennyiben a nyertes a kártyás fizetés tényét nem tudja hitelt érdemlően bizonyítani, úgy nem jogosult a nyeremény átvételére.

Amennyiben a részvételi feltételek nem teljesülnek a nyertes játékosok tekintetében, úgy az illető személy nem jogosult a díjra, illetve – amennyiben a díj számára már átadásra került – köteles azt a Class FM részére, illetve a díj felajánlója részére Class FM erre vonatkozó első írásbeli felszólításában foglaltak szerint visszaadni illetve visszafizetni

7. Felelősség kizárás

A Class FM, illetve a játék előkészítésében résztvevő további cégek nem vállalnak felelősséget a játékos által tévesen vagy hibásan megadott adatokkal okozott következményekért. Ezzel kapcsolatban a felelősség és minden ezzel járó jogi és anyagi következmény minden esetben a játékosokat terheli.

Figyelemmel arra, hogy a játékokban való részvétel ingyenes, a Class FM, illetve a játékok szervezésében résztvevő cégek egyike sem felelős, és kizár mindenféle kártalanítási, kártérítési igényt a játékok során, a játékok esetleges hibáiból, hiányosságaiból, a játékok során bekövetkezett késésekből eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségekért, ide nem értve a szándékosan vagy súlyos gondatlansággal okozott, a játékosnál felmerülő károkért való felelősséget.

A nyereményekkel kapcsolatos bármilyen reklamációval a nyeremény gyártójához / a szolgáltatóhoz forduljon a törvény adta kereteken (garancia, jótállás, stb) belül.

A Class FM a játékosok adatait (nevét, telefonszámát, címét, e-mail címét) bizalmasan, az érvényes adatvédelmi jogszabályoknak megfelelően kezeli.

A Class FM a részére megadott személyes adatait kizárólag a promóció ideje alatt kezeli, a továbbiakban nem tárolja, és nem továbbítja. Az adatkezelési időtartam lejártával, illetve az adatok törlése iránti kérelmének kézhezvételét követő 30 napon belül a játékos személyes adatait nyilvántartásából törli. a játékosoknak bármikor lehetőségük van  arra, hogy tájékoztatást kérjen személyes adatai kezeléséről, kérje azok helyesbítését vagy törlését az alábbi címeken: gyartas@classfm.hu Ezen kívül megilleti a játékost a személyes adatai kezelése elleni tiltakozás joga is. Amennyiben a tiltakozása alapján meghozott döntésünkkel nem ért egyet, úgy bírósághoz, vagy a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz („NAIH”) fordulhat. A Class FM adatkezelési adatvédelmi azonosítószáma: NAIH- 63405/2013.


A Class FM fenntartja magának a jogot arra, hogy ezen részvételi feltételeket vagy magukat a játékokat előzetes értesítés nélkül kiegészítse vagy módosítsa. A Class FM jogosult a játékokat bármikor visszavonni, felfüggeszteni vagy megszüntetni. A Class FM a játékokkal kapcsolatos esetleges módosításokat vagy annak visszavonását www.classfm.hu teszi nyilvánossá.


A hivatalos Internet oldal címe:
www.classfm.hu, mely a játék meghirdetett időtartama alatt üzemel.

Budapest, 2016. október