Szeretnél ott lenni a Varekai - Cirque du Soleil előadásán?

Játssz velünk!
Szeretnél ott lenni a Varekai - Cirque du Soleil előadásán?

Szeretnéd elvinni a családodat egy igazán különleges előadásra? Ehhez nem kell mást tenned, mint, hogy folyamatosan hallgatod a Class FM műsorát a játék részletei miatt.
A játék lezárult!

Az esemény leírása:

Varekai

Egy vulkán tetején található erdő mélyén létezik egy különleges világ - egy világ, ahol bármi lehetséges. Ez a világ a Varekai.
Az ég elenged egy fiatal magányos férfit, és elkezdődik a Varekai története. A varázslatos erdő árnyékában földet érve egy sokszínű világban találja magát, amely tele van fantasztikus teremtményekkel, és egy abszurd, ugyanakkor különleges élmény részesévé válik. Ezen a napon és ezen a lehetőségekkel teli helyen egy varázslat veszi kezdetét, amellyel újra felfedezheti az életet, és rácsodálkozhat a világ és az elme rejtélyeire.
A Varekai szó roma nyelven azt jelenti "bárhová". Ez a Dominic Champagne által rendezett előadás tisztelettel adózik a nomád lelkek, a szellem és a hagyományos cirkuszművészet, valamint azok előtt, akik végtelen szenvedéllyel keresik az utat, ami elvezethet Varekai-ba. 

Cirque du Soleil
Egy 20 fős utcai előadóművészekből álló csoport alapította 1984-ben; a Cirque du Soleil québeci központú szervezet, amely a legmagasabb szintű artista szórakoztatást nyújtja. A vállalatnak jelenleg 4.000 alkalmazottja van, amelyből több mint 1.300 fő artista, a világ 50 különböző országából. 
A Cirque du Soleil társulata különböző előadásaival a csodát és az élményt több mint 160 millió nézőnek vitte már el az öt kontinens több mint 400 városába.

További Cirque du Soleil információkért látogasson el a www.cirquedusoleil.com vagy a www.liventaion.hu oldalra.