Morning Show

Magyarország első számú digitális reggeli műsora Stohl Andrással, Pataki Zitával és Janklovics Péterrel! Ebben a reggeli műsorban a hallgató van a fókuszban. Bátran bevállal bármilyen témát, ami fontos, vagy meghatározó hallgatóink életében. Úgy tesszük jobbá a mindennapokat, hogy közben szórakoztatunk.

Műsorvezetők

Stohl András

Stohl András

A legjobbra vágysz? A ClassFM-től, mint mindig, most is a legjobbakat kapod! Stohl András Magyarország egyik legjobb színésze, tévés műsorvezetője, hangja. Nem takargat semmit, őszintén, csibészes mosollyal és hatalmas szenvedéllyel beszél mindenről. Hidd el, megéri erre a hangra ébredni! András egy igazi macsó, hatalmas szívvel...

Pataki Zita

Pataki Zita

A legjobbra vágysz? A ClassFM-től, mint mindig, most is a legjobbakat kapod! Pataki Zita az ország egyik legismertebb tévés időjósa, ami többek között azért klassz, mert első kézből kapod a legfrissebb időjárás jelentést... Zita imád segíteni, nyitott, megértő, együttérző, elnéző de semmit sem hagy annyiban! Ne tévesszem meg a finom, nőies külső: nála nincs tabu téma, és ezt a férje is tudja! Tudtad, hogy pszichológiai végzettségét párterapeutaként kamatoztatja? Hallgasd a Morning Show-t, és kiderülhet még az is, hogy mit ábrázol az intimtetkója!

Janklovics Péter

Janklovics Péter

A legjobbra vágysz? A ClassFM-től, mint mindig, most is a legjobbakat kapod! Janklovics Péter Magyarország egyik legismertebb humoristája, színész, stand up sztár…Képes mindenből viccet csinálni, még akkor is, ha nem lehet. Okosakat is fog mondani, mivel úgy tartják, hogy minden viccnek a fele igaz, szóval figyeljetek, mert kegyetlenül belemondja pacekba, az arcodba, hogy az éremnek két oldala van.

Rovatok, játékok

Mi a Face történt?

Minden hétköznap 6:06 perckor

Amíg te aludtál... a világ nem állt meg. Zita minden reggel képbe hoz, hogy mi is történt. Jönnek a legérdekesebb hírek a Facebookról!

Class Tus

Minden hétköznap 6:40 perckor

A zuhany alatt mindenki sztár – még a sztárok is. A hallgató minden reggel kiválaszthatja, kit küld a zuhany alá. A műsorvezető énekel, dúdol tusolás közben (effektekkel és visszhanggal megbolondítva), a hallgató feladata pedig kitalálni, mit is énekeltünk.
Class Tus - Zenés tisztálkodás...ami garantáltan két vállra fektet.

Kérdezd anyádat!

Minden hétköznap 6:50 perckor

A kisgyerekek sokat kérdeznek, néha furákat is – de Péter segít és megpróbál mindent elmagyarázni. 6-8 éves gyerekek kérdeznek rá adásban egy-egy kifejezésre, fogalomra, stb., amit nem értenek. Remélhetőleg Peti el tudja magyarázni, ha nem..., akkor "kérdezd meg anyádat!"

Szkreccs Elek

Minden hétköznap 7:40 perckor

Zenei játék – minden reggel egy ismert slágert teszünk majdnem felismerhetetlenné Szkreccs Elek segítségével (Peti), aki "vidéki DJ" stílusában szana-szét trollkodja a pultot. Már a játék felvezető introjában kimutatja foga fehérjét hamisítatlan Old School stílusával és ezt a szerepet a játék végéig hozza. Ismerd fel a szétszkreccselt dalt és nyerj!

Class Impro

Minden hétköznap 8:40 perckor

Péternek egy adott alap szituációból kell egy vicces történetet rögtönöznie a műsorvezetők és a hallgatók instrukciói alapján. Kivitelezés: A hallgatóktól sztorikat, szituációkat várunk üzenetben, amelyek közül kiválasztjuk Péter alapszituációját. A műsorvezetők meghatározzák a feladatot, majd Peti ennek mentén improvizál egy vicces sztorit – 1 percben (amíg lefő a kávé – ez a végszó, amivel a játék lezárul)

Elefánt a szobában

Minden hétköznap 8:50 perckor

Minden ember életében adódhat olyan helyzet, amikor egy problémával találja szemben magát, amit nem ért, vagy nem tud megoldani – ezek hátterében olyan tényező állhat, ami teljesen nyilvánvaló, csak az adott ember nem veszi észre, vagy nem akarja észrevenni – ez a szándékos vakság esete, vagyis ez az „elefánt a szobában”. Egy probléma, aminek olyasmi van a hátterében, amit nem látsz. A Hallgató egy problémával telefonál, a 3 műsorvezető pedig megpróbálja megfejteni, hogy mi lehet a hallgató „elefántja”, mi az amit valamiért nem lát. Nem megoldani akarjuk a problémát, csak rávilágítunk a lehetséges okokra.

Class Vendég 9-10h között

Minden nap egy Class Vendégnek szenteljük az utolsó órát, aki valamiért érdekes, fontos.