Ez tipikusan egy anyja, lánya, unokája zenekar. Az idősebb generáció még felismeri a magyar dalokat, amit olyan fantasztikus zenészek dolgoznak az alapítótagok mellett mint Németh Juci, Rutkai Bori, Ferenczi György, Frenk, Kiss Tibi, Mező Misi, Kollár-Klemencz László, Lovasi András vagy Szűcs Krisztián.

Nem véletlen, hogy Farkas Robi, Juci és Mező Misi is vendége volt már a Morning Show-nak. Itt visszahallgathatod, ahogy Ed Sheerant hegedül Farkas Robi, és Juci kislányhangját is. Azt tudtad, hogy Misi mindig azt mondogatta, ráér 40 évesen diplomát szerezni, erre nem pont így jött ki a lépés?! És azt, hogy érkezik a harmadik gyerek? Mindezt meghallgathatod itt:

A Budapest Bár zenekar 2007-ben alakult és mára igazi produkcióvá nőtte ki magát. Azzal a szándékkal indították, hogy friss lendületet adjanak a kávéházi cigányzenei hagyományoknak.

10. jubileumi évfordulóján a magyar zenekar 10 helyszínen 10 különleges koncerttel és egy Best Of lemezzel várja rajongóit. A Budapest Parkban tartott nyitóbuli után fellépnek többek között a Vajdahunyadvári Nyári Zenei Fesztiválon, a Tihanyi Szabadtéri Játékokon a Dohány utcai Zsinagógában is. Az utolsó három előadás pedig decemberben lesz. Koncertsorozatukon több kiváló művész is csatlakozik hozzájuk, köztük Udvaros Dorottya, Jordán Adél és Ónodi Eszter, Presser Gábor pedig még egy számot is ír az új lemezre.

Minőségi, különleges és szórakoztató zenéjük mindenkihez szól. A Fővárosi Állat- és Növénykert egyedi helyszínével pedig még izgalmasabbá teszi műsorukat. Lehet, hogy még a farkasok is beszállnak!

Ha felkeltette érdeklődésedet a kultúrák és stílusok találkozása, megtalálod őket a Fővárosi Állatkertben, augusztus 16.-án!