Sokan várták már, most pedig megérkezett: itt a Blahalouisiana második nagylemeze Alagutak, fények, nagymamád jegenyéi címmel!

A 2012 nyarán alakult zenekar mára a magyar könnyűzenei paletta egyik legfontosabb szereplőjévé nőtte ki magát. Schoblocher Barbara és csapata minden nagy hazai fesztivál állandó fellépője, most pedig az A38 színpadán csodálhatjuk meg a gyönyörű énekesnőt – na meg persze a hangját!

Ha valaki nem ismerné őket, érdemes egy kicsit utánuk olvasni és tájékozódni – aki szereti a pop-rock vonalat, az nem csalódhat nagyot. 2013-ban debütáltak első nagylemezükkel, a Tales of Blahalouisianaval, utána pedig a Moving On című kislemezzel kedveskedtek a rajongóknak. Egyik legjobban sikerült számuk az Ahol Összeér lett, amihez egy elég szexi klipet csináltak: a videóban mindössze a hangszerek és különböző lakberendezési tárgyak takarják Barbi testét. Az ötlet ötös, a megvalósítás csillagos, a többit rátok bízzuk:

A rajongóknak kötelező, az érdeklődőknek, kíváncsiskodóknak pedig erősen ajánlott a megjelenés péntek este az A38 Hajón, szerintünk szuper bulit csapnak majd a srácok!

Elővételes jegyeket ITT találtok.


Helyszín: A38 Hajó – 1117 Budapest, Petőfi híd (budai hídfő)

Időpont: 2017. november 3. 19:00