Minden héten kiválasztunk egy előadót, akit valamilyen újdonsága vagy valamilyen zenei aktualitása alapján. Ezen a héten döntésünk Justin Timberlake-re esett. Mondjuk és mutatjuk is, hogy miért:

Már nem kell sokáig várnunk, hiszen február 2-án jelenik meg Justin Timberlake legújabb albuma, a „Man of the Woods” - jelentette be az énekes. Mellé pedig még egy videó is készül arról, hogy mi inspirálta őt a dalok megalkotásában. Egész jól hangzik, nem?  

Az énekes elárulta, hogy ez az eddigi legszemélyesebb albuma, hiszen nagy hatással volt rá fia, felesége és az egész családja.

A kisfilmben megjelenik Pharrell Williams is, akivel korábban már dolgoztak együtt, az albumban pedig producerként működik közre.

Justin legutóbbi albuma egyébként 2013-ban jelent meg „The 20/20 Experience” címmel.

Február 4-én pedig irány a tévéképernyők elé, mert a Super Bowl-döntő félidejében idén Timberlake lép fel. Ugye emlékszünk még mi történt 2004-ben? Bizony, a Janet Jacksonos cicivillantós esetet nehéz kiverni a fejekből, igaz azóta sok idő telt el, de jó lenne valamilyen célzást tenni az akkori esetre. :)

A korábban említett videót megnézhetitek itt:

További friss sztárhírekért, infókért és még több friss slágerért hallgassátok a Class FM-et!