A hagyományokhoz híven novemberben megnyílik a Budapesti Adventi- és Karácsonyi Vásár. Tematikus gasztrohetekkel, magyar borrégiók kínálatának kavalkádjával és színes programokkal várja az oda látogatókat az Európa legszebb vásárai között jegyzett Vörösmarty téri vásár.

Lesz itt minden, mi szem-szájnak ingere: rétes, kürtőskalács, sült gesztenye, kézműves édességek és italok is, de nem feledkeztek meg a libáról, a töltött káposztáról és a halételekről sem. Kóstolni ér és ajánlott is! 

Az ínycsiklandó ételek mellé minőségi magyar borok kínálatából választhattok, és persze nem maradhat el a tél kedvenc nedűje sem, a forralt bor. Érdemes meglátogatni a vásár hüttéjét, ahol különleges kóstolókkal várják a látogatókat.

Az ajándékról se feledkezzetek meg, hiszen nagyon szép tradicionális és modern kézműves és népművészeti tárgyakat lehet kapni. 

A vásár ideje alatt a színpadon népzenei, jazz, crossover, alternatív, blues és soul koncertek felelősek a jó hangulatért. A gyerekeket bábszínházi és zenés-táncos előadásokkal, illetve kézműves programokkal várják.

Végül ünnepélyes keretek közt gyújtanak gyertyát az adventi koszorún és még számos programmal megidézik advent szellemét.

További infókért és részletes programért katt IDE!

kari1.jpg