Jegyezd fel, 2018. január 12.! Miért? Ekkor jelenik meg majd Camila Cabello első albuma. Egy Instagram posztban osztotta meg a nagy hírt rajongóival és még néhány infót is elárult érkező lemezéről. Többek közt azt, hogy mindegyik dal egy különleges emlék számára és nem fog hazudni, de jó érzés végre elengedni őket, olyan érzés ez, mintha egy fejezet lezárult volna.

Az énekesnő azt is elárulta, miért ezt a nevet kapja az első albuma: „azért döntöttem úgy, hogy magamról nevezem el az albumot, mert ez az a pillanat, amikor egy fejezet lezárult az életemben. Másvalaki történetével kezdődött és azzal végződött, hogy visszataláltam önmagamhoz.”

Cabello elnyerte idén a Feltörekvő Előadó díjat a Billboard Women in Music gáláján és megható beszédét édesanyjának címezte. 

Egy interjúban elárulta, hogy utálja a közösségi média platformokat. Csak azért használja a Twittert és az Instagramot, hogy kapcsolatban maradjon rajongóival, plusz ez is a munkája része. Az is hozzátartozik egy napjához, hogy releváns és igaz híreket közöljön magáról, de egyébként nem vallja magát egy közösségi embernek, nem lóg állandóan a mobilján.

A Fifthy Harmony volt énekese nagyon jó úton halad egy sikeres karrier felé. Szurkoljunk neki, és hallgassátok a Havannát a classfm.hu oldalon. 

camilla1.jpg