Február 27-én debütált Camila Cabello első igazi dokumentumfilmje. Rajongói betekintést nyerhettek kedvenc énekesnőjük magánéletébe, távol a színpad világától. 

A ’Made In Miami’ bemutatja az énekesnő szülővárosát, illetve családját és a legközelebbi barátait, akik elmesélik, hogyan vált Camila világhírű előadóvá.

„Annyira büszke vagyok erre a dokumentumfilmre. Teljes mértékben ez a legbizalmasabb dolog, amit valaha is csináltam. Ezelőtt sosem engedtem embereket ilyen közel, mert nagyon visszahúzódó ember vagyok és mindig az is voltam. Ezért is vagyok olyan rossz a közösségi médiában és nem posztolok eleget…!” – közölte az énekesnő egy videóban.

Hasonlóképp volt a családtagjaival is. Kicsit nehézkesen ment, hogy rábeszélje őket arra, hogy részt vegyenek a filmben, hiszen ők is olyan félénkek, mint Camila.

A film felidézni a családja kubai vonalát és az ottani kultúrát. Miután elköltöztek onnan Miami lett az otthona. „Nagy hatással volt az életemre Miami és szerintem ez az, amiért sosem hagytam el. Ez mindig is az otthonom lesz. Ez tett azzá, aki vagyok.”

Na, de többet nem is szeretnénk elárulni nektek a filmről, nézzétek meg ti magatok is: