A Class FM hangulatos terasszal várta több alkalommal is a Papp László Budapest Sportarénánál a koncertekre látogatókat, legutóbb a Foo Fighters bulija előtt.

A látogatói élmény növelése érdekében a Class FM június 18-án és június 26-án egy kihelyezett terasszal várta a koncertekre látogatókat, ahol az érvényes jeggyel rendelkezők kellemes környezetben hangolódhattak az estére. Nem csak műsorvezetőinkkel találkozhattatok, hanem néhány ismert zenész is ellátogatott hozzánk, többek között a Hooligans, a Tankcsapda és az Irie Maffia tagjai, utóbbiak pedig óriási bulit csaptak nektek a Class FM Koncerthajón július 22-én!

Kipróbálhattatok elektromos dobfelszerelést is, rengeteg hallgatónk játszotta el tökéletesen például a Nirvana és a Foo Fighters számait, két lány pedig srácokat megszégyenítő módon óriási párbajt vívott.

A Class FM Teraszon ásványvíz, üdítő, sör, és popcorn várta a kedves hallgatókat és a koncertre érkezőket. Szerencsére ingyen sörből is rengeteg jutott, így senki sem maradt szomjas a koncert kezdetére!