Demi Lovato: Simply Complicated

Az énekesnő nemrégiben kiadott új dokumentumfilmjében, „Simply Complicated”, őszintén, tabuk nélkül beszél múltjáról, szerelmi életéről és karrierje legnehezebb pillanatairól, amelyek majdnem tönkretették az életét. Ezeken kívül mesél legújabb, „Tell Me You Love Me” című albumáról is.

A filmben Lovato mai szemmel tekint vissza múltjára. Életének fontos részeit interjúkon, képeken és történeteken keresztül mutatja be, így avatja be a nézőt a magánéletébe. A filmben Demi barátai, családtagjai, Nick Jonas és menedzsere, Phil Mclntyre is feltűnik egy-egy interjú erejéig. 

A dráma átszövi az egész filmet, kezdve Demi apjától, aki nemegyszer bántalmazta őt gyerekkorában, függő volt, majd elhagyta a családot. Ahogy Lovato egyre idősebb lett, örökölte apja rossz tulajdonságait, a drog- és az alkoholfüggőséget is. Sokáig étkezési zavarokkal és súlyos depresszióval is küzdött.

demi lovato2.jpg

A film bemutatja az immár 25 éves nőt is, aki közvetlenül és őszintén beszél hosszú szerelmi életéről Wilmer Valderrama-val, akivel tavaly szakítottak. Elmeséli, hogyan vette meg első házát Los Angelesben és milyen volt ott az első buli, amit rendezett. A filmből az is kiderül, hogy az énekesnő újra elkezdett randizni és nyitott mind a férfiak, mind a nők felé. Elmondja azt is, hogy miért érezte szükségét, hogy megosszon egy ilyen személyes anyagot a világgal, illetve a tökéletlenségei hogyan tették őt egy tökéletes példaképpé. 

Egy szó, mint száz: a „Simply Complicated” rávilágít arra, hogy Demi botlásai és küzdelmei mind fontos részei történetének, zenéjének és a rajongóihoz fűződő kapcsolatának. 

Itt láthatjátok a filmet: