Ha igazi rockernek érzed magad irány a Budapest Park, hiszen az Ivan and the Parazol megmutatja neked, hogy a rock zene még igenis él.

A 2010-ben alakult rock’n’roll banda rövid időn belül közkedvelt zenekarrá vált. Zenei stílusukban a jó öreg rock’n’roll keveredik a mai trendekhez igazodó post-punk és indie irányzatokkal.

Első nagylemezük, a ’Mama, Don’t You Recognize Ivan & The Parazol?’ hozta meg számukra az igazi ismeretséget, hiszen azóta már két amerikai SXSW showcase-en is túl vannak, illetve magukénak tudhatnak egy koncertet a New York CBGB Fesztiválon is. Azért nem rossz, ugye? Amerikai fellépéseiknek köszönhetően felkeltették magukra a figyelmet a zeneiparban, aminek eredményeként a ’Take My Hand’ című dalukat választották a 2014-es SXSW himnuszának.

A dal klipjét Szirmai Gergő youtuber rendezte, aki volt már Class Vendég a Morning Show-ban, a beszélgetést itt hallgathatod vissza: Szirmai Gergő - podcast- 2017.06.15.

A klipet pedig itt találod:
Youtube

Amerikai bulijaikról Garami Gábornak is meséltek az Efott fesztiválon: (Garami interjú az Ivan & The Parazollal) Ha egy igazán fiatalos és energikus rock koncertre vágysz, akkor lesd meg őket élőben a Budapest Parkban, a Sziget Warm-Up Party-n, augusztus 5-én, de megtalálod őket a Sziget Fesztiválon is, ahova Class FM is kitelepül. Sok ajándékkal és klassz programokkal várunk! Részletekért hallgass minket interneten és mobilon! Megéri! ;)