Akkor játssz a Class FM-mel és nyerj páros belépőt!

Ismét fellép Magyarországon a világ egyik leghíresebb férfi előadója, Robbie Williams. A brit pop királya 2016. november 4-én megjelent új albumát a bokszmeccsek atmoszférája inspirálta, így a The Heavy Entertainment Show-ra keresztelt turnéja keretén belül 2017. augusztus 23-án a Groupama Arénában száll ringbe a rajongók előtt! Előzenekara, a világhírű brit duó, az Erausre lesz egész turné alatt.

Youtube

Robbie Williams nevéhez csupa siker fűződik, amióta a kilencvenes években kilépett a Take Thatből - akiknek londoni koncertjére, már elrepítettünk 4 szerencsés hallgatót, akik két nap városnézés mellett, az O2 Aréna VIP szektorában élvezhették a bámulatba ejtő show-t.

Facebook

Robbie Williams 2016-ban vette át a hatalmas presztízsű Brit Icon díjat, amit azok a brit előadók kapnak meg, akik mind szerzőként, mind előadóként komoly befolyással voltak az angol kultúrára. Robbie Williams előtt eddig csak Dawid Bowie és Elton John kapta meg.

Tizenhétszer nyerte el a Brit Awardsot, többször, mint bárki más a könnyűzene történetében. 2006-ban egy nap alatt 1,6 millió jegyet adtak el koncertjeire, ami a mai napig rekord. Ő adta a legnagyobb létszámú szabadtéri koncertet, amit három este alatt összesen 375 ezer néző látott. Kilenc albuma vezette az angol slágerlistát, és ő a legtöbb lemezt eladó énekes a brit popzene történetében.

Gondolom, erről a fickóról te sem szeretnél lemaradni! Akkor hallgasd a Class FM-et és nyerj belépőt Robbie Williams budapesti koncertjére, hogy te is ott lehess augusztus 23-án a Groupama Arénában.