Itt a december, ezzel pedig a Karácsony is, azonban vannak emberek, akiket nem az ajándékozgatás hoz lázba. Annál inkább a Disney érkező produkciója, a legújabb Star Wars film!

Szögezzük le, ha nem láttad az előző részt, és nem akarod, hogy lelőjük neked a poént, akkor ne olvasd el ezt a cikket! ERŐS SPOILERVESZÉLY!

Kár tagadni, mi is nagyon várjuk már az Utolsó Jediket, annyi hype-ot és előzetest kapott már a történet, hogy alig bírunk már magukkal. Sok visszatérő lesz a filmben, az előző rész végén megjelenő Luke Skywalkertől kezdve Leia hercegnőig. Mark Hamill magyar, megmosolyogtató Twitter-bejegyzésére emlékezhetünk szeptemberből, amikor ő került a Mozimánia magazin címlapjára: „Végül! Magyarországon fedőfiú vagyok!”. Gesztus: ötös, kivitelezés: hát…

sw2.jpg

Carry Fischer lassan egy éve távozott az élők sorából, de Leia hercegnő karaktere visszatér a vászonra, hiszen addig a forgatás nagy részén már túl voltak. Nos, az előzetes alapján mi nem jósolunk neki túl sok jót, de döntsétek el ti, hogy milyen kimenetelre tippeltek:

Egy másik nagy kérdés, hogy Rey milyen utat választ magának. Az előzetes alapján lehet, hogy Han Solo fia, a gonosz Kylo Ren mellett köt ki, de azért reméljük nem így lesz. Sajnos mi sem tudunk semmit, hiába műsorvezetőnk, Stohl András Luke Skywalker szinkronhangja. Áruló…

Kénytelenek vagyunk mi is kivárni december 15-ét. Addig is: Az Erő Legyen Veletek!