Nem tudod hova menj továbbtanulni? Nem tudod, honnan tájékozódj? Ismét megrendezésre kerül az Educatio kiállítás, egy próbát megér, hidd el!

Idén is Educatio kiállítás a Hungexpón, ahol szinte az összes egyetemmel és főiskolával találkozhatsz! Az intézmények diákjai, tanárjai várnak benneteket, hogy minden tudnivalót elmondjanak a karokról, szakokról, tárgyakról, szóval igazából mindenről, amiről tudni akarsz! Mindenképpen érdemes kimenni, ha bizonytalan vagy, és meg akarsz győződni arról, hogy jó helyre kerülsz az érettségi után:

„Az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás azzal a céllal jött létre, hogy választ adjon a felsőoktatással kapcsolatos kérdésekre. Feladata összekapcsolni az egyes szereplőket: a hazai – és külföldi felsőoktatási intézményeket, tankönyvkiadókat, nyelviskolákat, szakképző intézményeket az érdeklődőkkel: a diákokkal, oktatókkal és szülőkkel. 

A több napos seregszemlén mintegy 150 kiállító és több, mint 43.000 látogató vesz részt évről évre. Közel 50 felsőoktatási intézmény jelenlegi hallgatói-, oktatói adják át a legfontosabb információkat a képzésről, a szokásokról, kollégiumi elhelyezésről, és akár a tanulmányokat követő jövőképről is.”

A rendezvény ingyenes!

Helyszín: Hungexpo „G” csarnok – 1101 Budapest, Albertirsai út 10.

Időpont: 2018. január 18-20.

educatio1.jpg