Legalábbis egy kollekció erejéig. A rapper inspirálta férfiruházat 2018. március 1-től lesz kapható a boltokban. „A stílusom a védjegyem és a kreativitásom része, ez az önkifejezésem egy módja, mint művész” – mondta a 28 éves énekes egy közleményben. „Büszke vagyok a G-Eazy x H&M kollekcióra és nagyon izgatott vagyok, hogy megoszthassam végre a világgal” – tette hozzá.

Ez az együttműködés G-Eazy új albumához, a The Beautiful and Damned-hez is kapcsolódik, ami december 15-én jött ki, a két éve megjelent When It’s Dark Out után. A lemez G-Eazy és Gerald folyamatos küzdelmét mutatja be, ahogy az éneke fogalmazott, Gerald az, aki mindig rendet tesz G-Eazy butaságai után.

Az albumhoz egy rövidfilm is készült, amit a turnéja előtt forgattak le, majd hozzátette: „Ez az én döntésem, csak szerettem volna adni valamit a rajongóimnak, ami segít nekik megérteni ezt az egészet, négy napunk volt rá, én pedig hittem az ötletben.”

A nagylemezén 20 dal van és olyan remek zenészekkel dolgozott együtt, mint ASAP Rocky és Cardi B, a ’No Limit’ című számban, vagy Halsey, akivel a ’Him and I’ című slágert írták és aki egyébként a barátnője is. De van közös dal Charlie Puth-al és Kehlanival is.

G-Eazy's The Beautiful & Damned Tracklist
1. "The Beautiful & Damned" Feat. Zoe Nash
2. "Pray for Me"
3. "Him & I" Feat. Halsey
4. "But a Dream"
5. "Sober" Feat. Charlie Puth
6. "Legend"
7. "No Limit" Feat. A$AP Rocky & Cardi B
8. "The Plan"
9. "That's a Lot"
10. "Pick Me Up" Feat. Anna of the North
11. "Gotdamn"
12. "Leviathan" Feat. Sam Martin
13. "Crash & Burn" Feat. Kehlani
14. "Summer in December"
15. "Charles Brown" Feat. E-40 & Jay Ant
16. "No Less" Feat. Louis Mattrs & SG Lewis
17. "Mama Always Told Me"
18. "Fly Away" Feat. Ugochi
19. "Love Is Gone" Feat. Drew Love
20. "Eazy"

geazy.jpg