Novemberben újra budapesti PlayIT Show várja a gamereket és az IT-világ szerelmeseit a Hungexpón!

Az informatikai világban jártasak már hozzászokhattak a tavasszal és ősszel is megrendezett PlayIT Show-hoz, ahol most az eddigieknél is több programmal készülnek a szervezők! A szokásos helyben játszott bajnokságok mellett (CS:GO, Heartstone, Battlefield 1, League of Legends, Overwatch, PUBG) rengeteg kiállító és videós szórakoztatja majd az oda látogatókat.

Kipróbálhatjátok majd a legmenőbb játékokat mindenféle platformon, sőt, 2018 egyik legjobban várt címe, a God of War exkluzív magyar feliratos videóját a rendezvényen tekinthetitek meg először! Az E3 konferencián bemutatott gameplay videót itt csekkolhatjátok:

Ha a PlayIT-ről van szó, akkor muszáj megemlítenünk a legjobb hazai YouTubereket, akik előadásokat tartanak, és persze szelfizhetünk és dedikáltathatunk is velük! Találkozhatunk majd a GameDay Iroda munkatársaival, Szirmai Gergővel és Kiss Imivel – Imi hamarosan a Morning Show vendége is lesz, érdemes figyelni!  – ott lesz Unfield, Szalay Isti, a Pamkutya, Sirius, Zsozeatya és még sokan mások!

Ja, és ne felejtsük azt sem, hogy két Trónok Harca sztár is érkezik az őszi show-ra: Kristian Nairn, vagyis Hodor, valamint a Meera Reedet játszó Ellie Kendrick is!

player2.jpg


Az eseményt megelőzi az úgynevezett PlayIT Ház, ahol a legnagyobb hazai videósok mérik össze tudásukat. A PlayIT Ház 2.0 október 27-én (pénteken) kezdődik, és 10 napon keresztül tart, vagyis november 5-én egy fergeteges fináléval ér majd véget. A stúdiót az Árkádban találjátok, ahol a G2 Café mellett csíphetitek el kedvenceiteket. A program minden nap délelőtt kezdődik és egészen estig tart, a közvetítéseket pedig a PlayIT hivatalos YouTube csatornáján nézhetitek!

Az eseményre ITT tudtok jegyeket szerezni!

Helyszín: Hungexpo – 1101 Budapest, Albertirsai út 10.

Időpont: 2017. november 18-19.