A Joanne World Tour Lady Gaga ötödik önálló világkörüli turnéja. 2017. augusztus 1-jén indult a kanadai Vancouverből és 2017. december 18-án fejeződik be az Egyesült Államokban, és közben bejárja Európát. Ősszel többek közt Barcelonában, Zürichben, Milánóban, Amszterdamban, Párizsban, Londonban és Berlinben ad koncertet. Számos helyszínen már a jegyértékesítés első napján elfogytak a rendelkezésre álló jegyek, így további dátumokkal kellett megtoldani a turnét.

Youtube

Milyen szerencse, hogy te a Class FM-et hallgatod, ezért lehet, hogy te nyered meg a páros VIP belépőt Lady Gaga október 9-i londoni koncertjére az O2 Arénába. Sőt, nem csak a koncertet élvezheted, hanem Londont is, hiszen az utazást a szállást és a két napos városnézést is a Class FM biztosítja! Hiszed, ha látod? Nézd meg a korábbi nyeremény utakon készült fotókat!
Facebook

2017 Lady Gaga éve, a világturné mellett idén ő léphetett fel a Houstonban megrendezett 51. Super Bowl félidejében. Brazíliában, a Rock in Rio zenei fesztivál egyik sztárfellépője a Coachella Fesztiválon őt kérték fel az akkor még terhes Beyoncé helyett és a Victoria Secret divatbemutatóján is a Joanne albumról énekelt.

Lady Gaga 2010 novemberében a The Monster Ball turné keretében járt már Magyarországon és akkor is fergeteges show-t adott. Az énekesnő híres zseniális színpadi jelenlétéről, hogy másodpercek alatt képes megríkatni a korábban még tomboló közönséget, ezzel kiváltva a valódi katarzist. Másik ismertetőjegye az áll-leesős látvány, a színpadkép, a táncosok, a számonként változó ruhakollekciók, a semmiből előkerülő hangszerek még azt is meggyőzik, akik amúgy nem is szeretik az énekesnőt!