A 26. Budavári Borfesztiválon 2017. szeptember 7. és 10. között a Budai Várban 15 ország 220 borászata és 5000 féle borral vár!

Magyarország borászainak színe-java kínálja kóstolásra legszebb borait, emellett neves borkereskedők jóvoltából számos külföldi bor is bemutatásra kerül. Az európai viszonylatban is különleges, évente több száz kiállítót felvonultató és több tízezer látogatót vonzó Budapest Borfesztivál a mai napig Európa meghatározó szabadtéri boros rendezvénye.

Egy kis kedvcsináló, ilyen volt a tavalyi Borfesztivál: Youtube

Kinek ajánljuk? Remek randi helyszín, kiváló időtöltéshaverokkal, de akár az egész családot elviheted, gyerekestől, nagymamástól, hiszen négy napon át kulináris élmények, változatos kulturális, zenei és gyerekprogramok, Szüreti Felvonulás, Népzenei és Néptánc Gála várja a látogatókat.

Idén a fesztivál történetének leggazdagabb zenei kínálata lesz elérhető négy színpadon. A fellépők listája napról napra bővül, de a Mongooz and the Magnet már biztos, hogy fellép. Első kézből tudjuk ajánlani a bandát, hiszen ők is színpadra léptek az International Festivalon az American International School of Budapest szervezésében, ahova a Class FM is kitelepült.

A bérlet és a napijegy is tartalmaz egy kristály kóstolópoharat, egy pohártartó szütyőt.

Jegyek már kaphatók itt, a részletes program itt található.