A N.E.R.D egy igazán vérpezsdítő rap zenével tért vissza, melyet Rihannával közösen hoztak össze. Rihanna és Pharrell még 2015 januárjában posztoltak Instagram oldalukon, hogy hamarosan érkezik majd egy közös alkotásuk. Hát, a dal azóta csak készült és készült, úgyhogy itt volt már az ideje, hogy végre lerántsák róla a leplet és azt kell mondjuk: megérte. :)

A klip a barbadosi énekesnővel kezdődik, ahogy az ágy szélén ül és épp egy modell haját borotválja kopaszra. Miután végeztek, a hölgyemény egy kerékpárbolton táncol keresztül és nem is akár hogyan! 

nerd2.png

Nézzétek meg a videón!

A N.E.R.D fellépett az idei ComplexConon, ahol bemutatták „No-one Ever Really Dies” című új albumukat. Ez volt az első fellépésük miután Pharrell Williams, Chad Hugo, és Shay Haley három éve feloszlottak, de mintha mi sem történt volna: egy őrületes show-t adtak, benne háttértáncosokkal és autókkal.  

nerd3.jpg

A fellépésen Pharrell bejelentette új dalukat is, „Don’t Don’t Do It” címmel, Kendrick Lamar közreműködésével. Habár az album megjelenésének időpontját még nem tudni, azt viszont igen, hogy olyan nagy sztárok fognak velük együttműködni a már említett nevek mellett, mint Future, Gucci Mane, André 3000, Ed Sheeran és még sokan mások.

nerd1.jpg