Selena Gomez egy gyönyörű szerzeménnyel tért vissza a zenei világba. Azért írom, hogy „visszatért”, mert a 25 éves énekesnő nem is olyan rég veseátültetésen esett át, ami miatt nem hallottunk sokat felőle. A műtét jól sikerült, Selena teljesen felépült és újult erővel vág neki az életnek. 

sel2.jpg

Marshmello közreműködésével egy igazán fülbemászó dalt hoztak össze, „Wolves” címen. Selenanak ez a harmadik EDM (Electronic Dance Music) stílusú zenéje az „It Ain’t Me”, amit Kygoval és az „I Want You To Know”, amit pedig Zeddel közösen hoztak össze. Mindhárom számát imádtuk, de szerintem sokan egyetértünk abban, hogy ez a dal az igazán nyerő.

Most pedig néhány szót a dalról: a szöveg egyértelműen egy elveszett szerelemről szól. Egy interjúban Selena azt mondta, hogy a szöveget már majdnem készen kapta Andrew Watt-tól, akivel már korábban is dolgozott együtt. Ő írta például az „It ain’t me” dalszövegét is. Andrew egy nyers verziót játszott el a dalból és azonnal megtetszett neki, majd elküldték Marshmellonak és közösen létrehoztak egy klassz zenei alapot, amihez egy történetet is kreáltak. 

sel3.jpg

Selena szerint a dal csodálatos és egyben személyes hangvételű is, a szövege pedig egyértelműen magával hozza az egész sztorit. Azt is hozzátette, hogy amikor a dalon dolgozott, sok mindenen ment keresztül és miközben felénekelte tükröződött benne minden érzés és élmény, amit átélt.

Az eredeti klipre még várni kell egy kicsit, de addig is lessétek meg az illusztrációt, amit készítettek hozzá!

Szerintünk ez lesz az ősz abszolút kedvence!