A hazai színpadok egyik legjobb koncertzenekarának tartott együttes intenzív koncertezéssel és fesztivál-fellépésekkel múlatta a nyarat és erről hallgatóink is megbizonyosodhattak a Class FM Koncerthajón, ahol egy egész délutánt tombolhattak végig az Irie Maffiával és bizonyították, hogy ha ők egyszer kiállnak a színpadra, akkor mindenki lábában ott terem a bugi! De show must go on, úgyhogy szeptember 14-én őrületes bulival várnak a Budapest Parkban mindenkit, aki szereti! ;)

A 2005-ben alakult Irie Maffia rövid idő alatt az egyik legjobb magyar koncertzenekarrá nőtte ki magát. Nem csoda, hiszen a reggae, hiphop, rock és funk határait egymásba mosó banda egy igazi supergroup.

A zenekar a hazai fesztiválpaletta minden lehetséges színpadán koncertezett a Szigettől a Balaton Soundon át a Volt fesztiválig, 2015-ben pedig az a megtiszteltetés érte őket, hogy a Sziget Fesztivál himnuszát ők készíthették el. Az erre az alkalomra komponált Easy As One Two Three című dal előhírnöke volt utoljára megjelent, „10” című albumnak is, ami egyszerre sikerült előremutatóan és lett tipikusan Irie Maffiás.

Tudtad? Az Irie jamaikai szleng, jelentése: mosolygós, boldog, a Maffia a nagy csapatból adódóan a családot szimbolizálja.

Tagok: Élő Márton a.k.a. dr. Dermot - harsona / Horváth Gáspár a.k.a. JumoDaddy - billentyűk / Meggyes Ádám - trombita / Baranyai Ákos a.k.a. Future - lemezjátszó / Busa István - rap / MC Kemon - rap / Dési Tamás - dobok / Demeter Zoltán - basszusgitár / Kéri András a.k.a. Columbo - rap, vokál / Oláh Antal - ütős hangszerek / Sena Dagadu - rap, vokál / Szekér Ádám - gitár