Alkotói szabadságra mennek a Fifth Harmony lányai. Már hat éve, hogy feltűntek az amerikai X-Faktorban, azóta pedig megállás nélkül dolgoznak, fellépésekre járnak és három albumot is kiadtak. Camila Cabello közben szóló karrierbe kezdett. Lehet, hogy az ő sikereit látva döntött úgy a csajbanda, hogy itt az ideje egy kis pihenőnek.

A lányok az Instagramon értesítették a rajongóikat, hogy inkább a saját karrierjükre koncentrálnának most egy darabig.

 „Visszatekintve az elmúlt hat évre, amióta elindultunk az X-Faktorban, rájöttünk, hogy milyen messze jutottunk és most mindent jobban értékelünk, mint valaha. Igazán emlékezetes kaland volt így együtt, és nem tudjuk eléggé kifejezni a hálánkat nektek, hogy végig velünk tartottatok ezen a vad utazáson!

Miután hat évig keményen és non-stop csináltuk, arra is rájöttünk, hogy annak érdekében, hogy hűek maradjunk önmagunkhoz és hozzátok is, időre van szükségünk, hogy szüneteltessük a Fifth Harmonyt mint zenekart annak érdekében, hogy egy kicsit a szólókarrierünkkel is foglalkozzunk.

Mind nagyon izgatottak és hálásak vagyunk, hogy lehetőségünk volt kihasználni ezt az időt arra, hogy tanuljunk, kreatívabbak legyünk és magunkra találjunk. Azzal, hogy ezt csináljuk, lehetőséget adunk önmagunknak új tapasztalatok, erősségek és perspektívák megszerzésére, amiket visszahozhatunk a Fifth Harmony-családunkba.

A Harmonizereknek köszönet mindazért, amit képesek voltunk Fifth Harmonyként felépíteni.  A szeretetetekkel és a bátorításotokkal folytatni fogjuk önmagunk fejlesztését és egymás támogatását, bármit is csinálunk, és büszkévé fogunk tenni titeket, egymást és önmagunkat is.” 

 Azért reméljük, hogy látjuk még őket együtt színpadon.

f2.jpg