Mást sem csinálsz, mint a Class FM-et hallgatod? Akkor van számodra itt valami:

- Köszönet a Class FM csapatától, hogy bizalmat szavazol nekünk
Class FM VIP koncertélmény
- És még több hála, ti vagytok a legnagyobbak! :)

Jól van, na! Térjünk rá arra, amiért ezt olvasod: bizonyítsd tudásoddal, hogy te érdemled meg értékes jutalmunkat! Játssz velünk a jövő héttől és élj át egy VIP koncertélményt! Október 9-től minden hétköznap lehetőséged lesz játszani 10:00 és 18:00 óra között a Class Nap és a Class Délután műsorok alatt!

Hogyan?

Hallgasd a Class FM-et, figyeld az adásban elhangzó kérdést, írd meg a helyes választ Messengeren Juhász Bálintnak vagy Garami Gábornak. Voilà! Máris esélyed van nyerni egy páros belépőjegyet a Budapest Sportaréna egyik őszi koncertjére, amit a Class FM Sky Barból élvezhetsz végig!

Miről kérdezhetünk?

Bármiről! Mennyire vagy képben a Class FM-mel kapcsolatban? Mennyire ismered a műsorvezetőinket? Bizonyítsd be, hogy te vagy a legnagyobb rajongónk!

Milyen koncertekre juthatsz el?

- Ennio Morricone – 2017. október 18.
- Chris Rea – 2017. november 6.
- Lovasi 50 – 2017. november 11.
- Gorillaz – 2017. november 13.
- Andrea Bocelli – 2017. november 25.

vip.jpg

Ezek közül bármelyik koncertet végignézheted a Class FM Sky Barból egy (vagy több) jó hideg sörrel vagy egy pohár borral a kezedben, de még finomabbnál finomabb falatokkal is készül Nektek a személyzet. Azért nem hangzik olyan rosszul, nem? Ne feledd, hallgasd az adást, válaszolj Messengeren, és Garami Gábor akár a Te nevedet is felolvashatja nyertesként a műsora végén!

A játék időtartalma: 2017. október 9. – 2017. november 10.
Nyertes hirdetés: Class Délután – minden hétköznap 18:00 előtt pár perccel
Koncertek helyszíne: Papp László Budapest Sportaréna